Изберете цвета на топчето за талисман

Топчета за Angell Callers

Изберете цвета на топчето за Вашият сребърен талисман да бъде син за хармония, златен за богатство и успехи, бял за чистота или черен за елегантност:

Ако изберете топчето да бъде синьо: Синьото е успокояващо, дава усещане за сигурност и е най-добрият цвят, ако се стремите към вътрешна хармония и мир. То създава усещане за доверие и лоялност.


Ако изберете топчето да бъде бяло: Бялото е цветът на спокойствието и балансира всеки друг. Белият цвят е подходящ избор, когато вземате важно решение и ви е необходима обективна нагласа. Бялото накратко – чистота, простота, мир и невинност.


Ако изберете топчето да бъде розово: Розовият цвят има лечебни свойства, защото действа успокояващо. По ярките нюанси привличат по младите момичета, но са любими и на самоуверените дами, които поддържат духа си добър и силен. Асоциациите с розовото са любов, привличане, нежност, приятелство и очарование.


Ако изберете топчето на Вашият талисман да бъде лилаво:Лилавото се асоциира с аристократизъм и концентрация при медитация, а по-тъмните нюанси означават лукс. Цветът е красив, романтичен и се асоциира с духовност, мистерия, фантазия, мъдрост и просветеност.


Ако изберете топчето на Вашият талисман да бъде зелено: Зеленото е цвят, който успокоява както нервите така и душата. Той е от цветовете, коѝто ще ви помогнат да сте цял ден в добро наствоение. Накратко – лекуване, самоконтрол, здраве, надежда и младост.


Ако изберете топчето да бъде златно: Златистият  цвят  на богатство, успех и статус…..  за победителите – първото място, златния медал. Асоциира се с охолство и просперитет, лукс, качество, престиж и изисканост, стойност и елегантност. Материални богатства и екстравагантност.


Ако изберете топчето да бъде червено: Сигурно си мислите, че знаете какво означава червеното, нали? Този цвят стимулира апетита – независимо дали говорим за сексуалност или за нещо друго. Червеният цвят и веднага грабва окото. Червеното се отразява и на реакциите на хората – те са по-бързи и по-дейни.


Ако изберете топчето да бъде черно: Черното е цвета на елегантността и изтънчеността, предпочитат го хора, склонни към мистика и самопознание.