ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Уважаеми Клиенти,
всички продукти, които се предлагат в сайта ще  бъдат изработени специално за Вас! Времето, което отнема този процес, обичайно е от 3 до 5 работни дни, но при необходимост от уточнение – ние ще Ви се обадим.
Бижутата се доставят на територията на цялата страна, чрез куриерите на Econt и SpeedyВие Сами ще избирате дали доставката да бъде до вратата на посочения от Вас адрес или до офиса на куриера, който сте избрали. Клиентът използва и заплаща услугите на доставчика – по ценовата листа, която е актуална към момента.
Доставка на поръчка от Nikol@s Jewellery Collection®  на/над стойност 200 лв. (с ДДС) е БЕЗПЛАТНА!
Екипа на Студио Николас Ви Пожелава приятно пазаруване!
моб.тел: 0894 494941/e-mail: nikol@studionikolas.com
https://www.facebook.com/studionikolasjewellery/

Студио Николас е български производител на патентована бижутерия от сребро и злато за мъже и жени! Ние от Nikol@s Jewellery Collection гарантираме високото качество на всички наши продукти. Те са ръчно изработени от майстори ювелири с дългогодишен опит. Бижутата на Studio Nikolas са с подчертана индивидуалност, стил и неподправена красота. Бижута, които даряват с лукс ежедневието и специалните Ви поводи. Всяко наше изделие е уникално и неповторимо, с прецизна ръчна изработка на всеки детайл.