ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Уважаеми Клиенти,
всички продукти, които се предлагат в сайта ще  бъдат изработени специално за Вас! Времето, което отнема този процес, обичайно е от 3 до 5 работни дни, но при необходимост от уточнение – ние ще Ви се обадим.
Бижутата се доставят на територията на цялата страна, чрез куриерите на Econt и SpeedyВие Сами ще избирате дали доставката да бъде до вратата на посочения от Вас адрес или до офиса на куриера, който сте избрали. Клиентът използва и заплаща услугите на доставчика – по ценовата листа, която е актуална към момента.
Доставка на поръчка от Nikol@s Jewellery Collection®  на/над стойност 200 лв. (с ДДС) е БЕЗПЛАТНА!
Екипа на Студио Николас Ви Пожелава приятно пазаруване!
моб.тел: 0894 494941/e-mail: nikol@studionikolas.com
https://www.facebook.com/studionikolasjewellery/

Студио Николас е български производител на патентована бижутерия от сребро и злато за мъже и жени! Сребърните предмети отдавна са известни като символи на богатство и просперитет. Това е вярно, независимо дали притежавате сребро с проба 925 или чисто сребро с проба 1000 AG, тъй като в повечето случаи не можете да разберете състоянието на среброто с един бърз поглед.Чистото сребро е доста меко и трудно се оформя правилно, което затруднява използването му за изработване на предмети, които изискват ежедневна употреба или специфични форми. Поради това чистото сребро обикновено не се използва за направата на фини и деликатни бижута. Тази мекота също означава, че фините сребърни предмети не са толкова издръжливи. Те могат лесно да бъдат огънати,  деформирани или повредени, поради което финото сребро е запазено предимно за изработване на  бижута, които са експонати. Стерлинговото сребро е това, което е известно като метална сплав. Това означава, че то е комбинация от метали вместо само един-единствен метал (като например с чистото сребро). Стерлинговото сребро е 92,5% сребро и 7,5% сплав. Тези 7,5% обикновено са направени от мед или цинк.Добавянето на други метали прави стерлинговото сребро значително по-силно и по-трайно. Това позволява да се използва за редица други неща, включително: бижута, прибори за хранене, чинии, чаши, плата, комплекти за кафе и т.н. Забележете, че списъкът на употребите за сребро е много по-дълъг от този за фино сребро. Това е така, защото добавената издръжливост, която притежава стерлинговото сребро, означава, че няма да се повреди или вдлъбнатини при ежедневна употреба и износване, както е финото сребро. Ние от Nikol@s Jewellery Collection гарантираме високото качество на всички наши продукти. Те са ръчно изработени от майстори ювелири с дългогодишен опит. Бижутата на Studio Nikolas са с подчертана индивидуалност, стил и неподправена красота. Бижута, които даряват с лукс ежедневието и специалните Ви поводи. Всяко наше изделие е уникално и неповторимо, с прецизна ръчна изработка на всеки детайл.