rosegold „ВИКАЧ НА АНГЕЛИ“ 2An
rosegold-srebaren-medalion-vikach-na-angeli-paziteli-za-bremenni
Ако изберете топчето на Вашият талисман да бъде:

червеното: Сигурно си мислите, че знаете какво означава червеното, нали? Този цвят стимулира апетита – независимо дали говорим за сексуалност или за нещо друго. Червеният цвят и веднага грабва окото. Червеното се отразява и на реакциите на хората – те са по-бързи и по-дейни.
зеленото: е цвят, който успокоява както нервите така и душата. Той е от цветовете, които ще ви помогнат да сте цял ден в добро наствоение. Накратко – лекуване, самоконтрол, здраве, надежда и младост.
бялото:  е цветът на спокойствието и балансира всеки друг. Белият цвят е подходящ избор, когато вземате важно решение и ви е необходима обективна нагласа. Бялото накратко – чистота, простота, мир и невинност.
златно: златистият  цвят  на богатство, успех и статус…..  за победителите – първото място, златния медал. Асоциира се с охолство и просперитет, лукс, качество, престиж и изисканост, стойност и елегантност. Материални богатства и екстравагантност.
синьото: е успокояващо, дава усещане за сигурност и е най-добрият цвят, ако се стремите към вътрешна хармония и мир. То създава усещане за доверие и лоялност. Накратко – синьото означава хармония, единство, вяра и доверие.
лилаво: лилавото се асоциира с аристократизъм и концентрация при медитация, а по-тъмните нюанси означават лукс. Цветът е красив, романтичен и се асоциира с духовност, мистерия, фантазия, мъдрост и просветеност.
черно: черното е цвета на елегантността и изтънчеността, предпочитат го хора, склонни към мистика и самопознание.