кабала-сребърни-пръстени-ана-бекоах

Бижутерия от стърлингово сребро Студио Николас

Сребърните предмети отдавна са известни като символи на богатство и просперитет. Това е вярно, независимо дали притежавате сребро с проба 925 или чисто сребро с проба 1000 AG., тъй като в повечето случаи не можете да разберете състоянието на среброто с един бърз поглед.
Чистото сребро е доста меко и трудно се оформя правилно, което затруднява използването му за изработване на предмети., които изискват ежедневна употреба или специфични форми.
Поради това чистото сребро обикновено не се използва за направата на фини и деликатни бижута. Тази мекота също означава, че фините сребърни предмети не са толкова издръжливи. Те могат лесно да бъдат огънати,  деформирани или повредени, поради което финото сребро е запазено предимно за изработване на  бижута, които са експонати.Стерлинговото сребро е това, което е известно като метална сплав. Това означава, че то е комбинация от метали вместо само един-единствен метал (като например с чистото сребро). Стерлинговото сребро е 92,5% сребро и 7,5% сплав. Тези 7,5% обикновено са направени от мед или цинк. Добавянето на други метали прави стерлинговото сребро значително по-силно и по-трайно. Това позволява да се използва за редица други неща, включително: бижута, прибори за хранене, чинии, чаши, плата, комплекти за кафе и т.н.  Ние от Nikol@s Jewellery Collection гарантираме високото качество на всички наши продукти. Те са ръчно изработени от майстори ювелири с дългогодишен опит. Бижутата на Studio Nikolas са с подчертана индивидуалност, стил и неподправена красота. Сребърна красота, която дарява с лукс ежедневието и специалните Ви поводи. Всяко наше изделие е уникално и неповторимо, с прецизна ръчна изработка на всеки детайл.