За търговци на едро

моб.тел: 0894 494941/e-mail: nikol@studionikolas.com
https://www.facebook.com/studionikolasjewellery/

Николай Дочев поставя началото на проекта ”НИКОЛАС” през 1994г. Негов прототип е ателие „АНТОНИНИ” в Италия. Там започва успешната кариера на майсторът на ювелирните бижута. Закупуването на първите италиански машини за производство на бижута, променят концепцията. Превръщат „малкото ателие” в голяма и модерна фабрика, фабрика – единствена на Балканите, за производство на сребърна дизайнерска бижутерия, намираща се в град Габрово. Блестящи, уникални, сребърни красоти, които радват с прекрасни линии, изящни форми и ярки цветове. Ръчната им изработка допълва уникалният вид. Така качеството среща перфектността.

„Красивото за очите, особено ако е и единствено, е скъпо за сърцето….ще се предава от поколение на поколение, като семейна ценност“!

Студио Николас е български производител на патентована сребърна бижутерия за мъже и жени! Сребърните предмети отдавна са известни като символи на богатство и просперитет. Това е вярно, независимо дали притежавате сребро с проба 925 или чисто сребро с проба 1000 AG, тъй като в повечето случаи не можете да разберете състоянието на среброто с един бърз поглед.Чистото сребро е доста меко и трудно се оформя правилно, което затруднява използването му за изработване на предмети, които изискват ежедневна употреба или специфични форми. Поради това чистото сребро обикновено не се използва за направата на фини и деликатни бижута. Тази мекота също означава, че фините сребърни предмети не са толкова издръжливи. Те могат лесно да бъдат огънати,  деформирани или повредени, поради което финото сребро е запазено предимно за изработване на  бижута, които са експонати.Стерлинговото сребро е това, което е известно като метална сплав. Това означава, че то е комбинация от метали вместо само един-единствен метал (като например с чистото сребро). Стерлинговото сребро е 92,5% сребро и 7,5% сплав. Тези 7,5% обикновено са направени от мед или цинк.Добавянето на други метали прави стерлинговото сребро значително по-силно и по-трайно. Това позволява да се използва за редица други неща, включително: бижута, прибори за хранене, чинии, чаши, плата, комплекти за кафе и т.н. Забележете, че списъкът на употребите за сребро е много по-дълъг от този за фино сребро. Това е така, защото добавената издръжливост, която притежава стерлинговото сребро, означава, че няма да се повреди или вдлъбнатини при ежедневна употреба и износване, както е финото сребро. Ние от Nikol@s Jewellery Collection гарантираме високото качество на всички наши продукти. Те са ръчно изработени от майстори ювелири с дългогодишен опит. Бижутата на Studio Nikolas са с подчертана индивидуалност, стил и неподправена красота. Бижута, които даряват с лукс ежедневието и специалните Ви поводи. Всяко наше изделие е уникално и неповторимо, с прецизна ръчна изработка на всеки детайл.